PRAZNIČNA AKCIJA ZA SVE ČLANOVE EURO PETROL KLUBA!

Pored goriva vrhunskog kvaliteta, velikog izbora kvalitetnih proizvoda i izuzetne usluge, EURO PETROL nastoji  da  svojim potrošačima – članovima Euro Petrol Kluba ponudi još više! Tako su zimski praznici i dobro raspoloženje već kročili na pumpe -  danas je  počela PRAZNIČNA AKCIJA, sa cenama od 18 do 60% nižim!

Od 6. decembra do 31. januara 2018. godine članovi Euro Petrol Kluba /sa „plavom“  karticom, poljoprivrednici i taksisti/ će biti u mogućnosti da kupe, po atraktivnim cenama, artikle koji se najviše traže tokom praznika - bilo kao pokloni  ili za lepe i radosne trenutke sa porodicom i prijateljima!

Najinteresantniji u ponudi je svakako veoma moderan aparat, NUTRI PRO MIX EXTRAKTOR, koji, sa 30% sniženja, sada košta svega 4.998 rsd.  Uz aparat idu 3 posude, poklopac sa drškom, dva pokopca za čuvanje svežine, sečivo za mlevenje I sečivo za ekstrakciju. Pažnju potrošača je već  privukao  šampanjac od 1,5 litar, koji, osim u specijalizovanim prodavnicama – vinotekama u Beogradu, može da se nađe  SAMO u šopovima Euro Petrol pumpi!  Ovaj šampanjac se priprema klasičnom metodom – vino tipa „Chardonnay“ odleži u bačvama 60 meseci, a u prodaji se nadje tek u 6-toj godini!

Potrošače čekau I odlične cene  za  Gorki list, Vranac Pro Corde, sokove,  ali i slatkiše, igračke i auto kozmetiku. Najviši iznos sniženja, od čak 60% se odnosi na slušalice Maxell, koje se prodaju po veoma atraktivnima cenama!

Pogledajte detalje o popustima na ovom linku.

Praznični  duh, pozitivna energija i  dolazak najveselijih trenutaka u godini se zato  već osećaju na Euro Petrol pumpama…