Aktuelno

Dragi naši, brojni korisnici su dobili poruku od profila koji se predstavlja kao naš sa ciljem zloupotrebe i krađe ličnih podataka. Zamolili bismo vas da, ukoliko dobijete poruku sa lažnog profila, ne otvarate link i prijavite profil, kako bi ga Facebook što pre ugasio. Trudimo se da situaciju rešimo u najbržem mogućem roku. Hvala vam na razumevanju!

23.07.2021

U okviru 111. „Dužijance”  održano je tradicionalno Takmičenje risara koje je već pola veka njen najvažniji deo.

Euro Petrol je I ove godine podržao organizaciju ovog takmičenja, te su za osvojena prva tri mesta obezbeđeni vaučeri za Lion Expert gorivo, dok su svim učesnicima podeljeni poklon paketi.

12.07.2021

U ovim vrelim letnjim danima, osveženje potražite na Euro Petrol benzinskim stanicama, jer smo za vas pripremili sjajno iznanađenje!

Uz  kupovinu dve Coca-Cole od 2l dobijate retro staklenu čašu na poklon.

Akcija važi samo vikendom, tačnije  09-11. jula i 16-18. jula ili dok traju zalihe.

Čekamo vas!

09.07.2021

 

Nakon preuređenja benzinske stanice na Segedinskom putu, koja je novi izgled dobila prošle godine,  Euro Petrol odlučio je da ove godine osavremeni i benzinsku stanicu na Beogradskom putu u Subotici, gde sve kupce goriva danas očekuje i simboličan poklon.

07.07.2021

Lion's run se organizuje dva puta godišnje - leti i zimi.
Godišnja letnja tura, koja se uvek organizuje početkom ili sredinom juna i okuplja odabrani tim ljubitelja luksuznih automobila, garantuje nezaboravno i jedinstveno putovanje.
Ovogodišnji učesnici su svratili na našu pumpu gde su napravili kratku pauzu od puta i natočili gorivo.

27.06.2021

Lepe vesti za ljubitelje Starbucks kafe! Jedan od najcenjenijih brendova na svetu od sada možete naći i na našim pumpama u Subotici, Beogradu i Novom Sadu.

17.06.2021
Ideš na fudbal - svrati na Euro Petrol! 
 
Za vreme trajanja EURO 2021, na svim našim benzinskim pumpama čeka te COMBO PAKET: CEDEVITA GO NARANDZA + SMOKI MIX CHALENGE 150 gr!
 
11.06.2021

Dragi naši, želimo da vas obavestimo da su, brojni korisnici  dobili poruku od profila koji se predstavlja kao naš sa ciljem zloupotrebe i krađe ličnih podataka i podataka kartice. Zamolili bismo vas da ukoliko dobijete poruku sa lažnog profila, ne otvarate link i ne dajete svoje podatke. Trudimo se da situaciju rešimo u najbržem mogućem roku.

04.06.2021
Novi artikal
Lion Expert Summer Auto Glass
31.05.2021

AKCIJA NA BENZINSKIM STANICAMA

Euro Petrol je za vas pripremio sjajnu akciju na svojim benzinskim stanicama - Za dve kupljene kafe za poneti dobijate Lion expert vodu za samo 1 din. 

Akcija traje od 12. do 30.04.

Čekamo vas!

26.04.2021

Pages