EURO PETROL JE NAGRADIO SVOJE VERNE KORISNIKE

Na osnovu učestalosti korišćenja klub kartice, "Euro Petrol" je danas nagradio dva najvernija korisnika benzinske stanice na Beogradskom putu, a u sklopu ove akcije, podeljeno je ukupno 40 poklon paketa najaktivnijim članovima "Euro Petrol" klub kartice na 24 benzinske stanice.

U poklon paketu, koji im je dodeljen kao mali znak pažnje, najverniji korisnici "Euro petrol" klub kartice dobili su majicu, kačket, vodu, vlažne maramice, mirisnu jelkicu i glazer za stakla robne marke "Lion expert", čime je kompanija želela da im se zahvali na ukazanom poverenju.

"Euro Petrol" klub kartica nudi mnoštvo pogodnosti prilikom kupovine artikala i korišćenja usluga na benzinskim stanicama ove kompanije, a najlakši način da postanete član je putem aplikacije, koju možete preuzeti preko "Google Play-a" ili "App Store-a", čime automatski ostvarujete pravo na popuste.

- Popusti se odnose na gorivo, koji se kreću od 3 do 9 dinara u zavisnosti od toga da li je reč o kartici za fizička lica, poljoprivrednike ili taksiste. Popusti se odnose i na auto kozmetiku, ulja, tečnosti za stakla, antifriz, aditive i sve artikle naše robne marke "Lion expert", među kojima su ramovi za tablice, štitnici za sunce, klima mirisi, vlažne maramice, negazirana voda i mirisne jelkice, dok na benzinskim stanicama na kojima imamo praonice, članovi imaju popust na mašinsko pranje, usisavanje i samouslužnu praonicu, kao i na plinske boce za domaćinstvo i etil alkohol za dezinfekciju

latest Running Sneakers | Nike