Euro Petrol na sajmu u Novom Sadu

Posetite nas na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

POKLON GORIVO ZA PRVIH 5 KUPACA TRAKTORA!

Kupovina traktora je značajna investicija za poljoprivrednika, koja zahteva adekvatnu pažnju u svim aspektima - svakodnevno održavanje, blagovremeni servis, originalni rezervni delovi itd. Jedan od osnovih preduslova brige o agro mehanizaciji je upravo kvalitetno gorivo. Poljoprivrednici su kompaniju Euro Petrol prepoznali kao pouzdanog partnera, koji ih već 2 decenije snabdeva naftnim derivatima vrhunskog kvaliteta.

 

Ove godine kompanija Euro Petrol će na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu od 14. do 20. maja 2016. godine nastupiti u sklopu štanda kompanije Agropanonka. U okviru izložbenog prostora uvoznika najpopularnijih traktora u Srbiji - Belarus i Mahindra, kompanija Euro Petrol će predstaviti novu AGRO karticu i prave domaćinske popuste za vlasnike AGRO EPK kartice.

Želeći da se novi vlasnici traktora od starta naviknu na vrhunski kvalitet goriva, kompanije Euro Petrol i Agropanonka su odlučile da prvih pet sajamskih kupaca Belarus i Mahindra traktora dobiju poklon vaučere od po 300 litara Euro Petrol goriva.

 

Yeezy Wave Runner 700