Euro Petrol na sajmu u Novom Sadu

POKLON GORIVO ZA PRVIH 6 KUPACA TRAKTORA!

Posetite nas na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Kompanija Euro Petrol će na ovogodišnjem 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu od 13. do 19. maja 2017. godine predstaviti povoljne uslove za sve članove AGRO EURO PETROL KLUBA. Specijalna ponuda je namenjena, pre svega, kupovini goriva - uz EPK agro karticu poljoprivrednici mogu uštedeti do 9 dinara po litri dizel goriva, u zavisnosti od količine. EPK AGRO KARTICA omogućava isporuku na kućnu adresu za količinu preko 1.000 litara.

Zbog vrhunskog  kvaliteta I atraktivnih cena, AGRO EURO PETROL KLUB je za svega godinu dana privukao više hiljada poljoprivrednika. Želeći da nagradi njihovu lojalnost, znatno je proširen asortiman popusta - do 25%  niže cene na deo dodatnog asortimana će doprineti  kućnom budžetu poljoprivrednika (sniženje cena je obuhvatilo ulja za traktore, filtere goriva I ulja itd  - više info na http://www.euro-petrol.com/sites/default/files/agro_popusti.pdf

Kompanija Euro Petrol će  na predstojećem sajmu nastupiti u sklopu štanda kompanije Agropanonka na kojem su izloženi sve popularniji Mahindra traktori. Želeći da se novi vlasnici traktora od starta naviknu na vrhunski kvalitet goriva, kompanije Euro Petrol i Agropanonka su odlučile da prvih šest sajamskih kupaca Belarus i Mahindra traktora dobiju poklon vaučere od po 200 litara Euro Petrol goriva.

Kupovina traktora je značajna investicija za poljoprivrednika, koja zahteva adekvatnu pažnju u svim aspektima - svakodnevno održavanje, blagovremeni servis, originalni rezervni delovi itd. Jedan od osnovih preduslova brige o agro mehanizaciji je upravo kvalitetno gorivo. Poljoprivrednici su kompaniju Euro Petrol prepoznali kao pouzdanog partnera, koji ih više od  2 decenije snabdeva naftnim derivatima vrhunskog kvaliteta.

adidas ultra boost white Sale -75% OFF Cheap adidas ultra boost black Store