GORIVO KOJE MISLI NA EURO PETROL PUMPAMA

Na EURO PETROL benzinskim stanicama sada možete tankovati GORIVO KOJE MISLI!

LION EXPERT DIESEL I LION EXPERT BMB, kao i svaki ekspert, u isto vreme vode računa o brojnim aspektima goriva, tako da utiču na:

*         bolje čišćenje i zaštitu motora
*         povećanje snage motora i njegov stabilan rad
*         optimalnu potrošnju goriva
*         manju emisiju izduvnih gasova

LION EXPERT gorivo, aditivirano nemačkim multifunkcionalnim aditivima, stalnom i kontinuiranom vožnjom, pomaže u uklanjanju prljavštine sa motora, te na taj način smanjuje rizik povećanih troškova za održavanje vozila.

Karakteristike i kvalitet goriva LION EXPERT BMB (EVRO BMB 98, sada sa višom koncetracijom aditiva) u potpunosti odgovaraju zahtevima srpskog standarda SRPS EN 228,  identičnog  evropskom standardu EN 228. LION EXPERT DIESEL je premijum aditivirano dizel gorivo, u skladu sa zahtevima srpskog standarda SRPS EN 590,  identičnog evropskom standardu EN 590.

LION EXPERT DIESEL I LION EXPERT BMB  se prodaju na pumpama u Subotici /Segedinski put, Beogradski put, Auto Put E75/, u Novom Sadu /Temerinski put, ul. Kornelija Stankovića/, Beogradu /Ratarski put, Zmaj, Višnjički put, Surčinski put, Bulevar J. Gagarina.
LION EXPERT BMB možete tankovati u Bačkoj Topoli i Požarevcu, dok je LION EXPERT DIESEL u ponudi na pumpama u Baljevcu i Kanjiži.

latest Nike Sneakers | Trending