Još jedna savremena benzinska stanica za veći komfor klijenata

 

Nakon preuređenja benzinske stanice na Segedinskom putu, koja je novi izgled dobila prošle godine,  Euro Petrol odlučio je da ove godine osavremeni i benzinsku stanicu na Beogradskom putu u Subotici, gde sve kupce goriva danas očekuje i simboličan poklon.

Kako bi uz vrhunsku uslugu svojim klijentima pružili i veći komfor, odlučilili smo da osavremenimo šop i kafe na benzinskoj stanici na Beogradskom putu, po uzoru na vodeće trendove u ugostiteljstvu i tako svaku pauzu koju napravite na vašem putovanju činimo pravim odmorom.

Šop smo reogranizovali tako da roba bude pristupačnija kupcima, postavili smo novi pult i nameštaj, a sve u cilju da našim klijentima pružimo najbolju moguću uslugu kako bi se na svojoj pauzi za kafu osećali prijatno.

Reakcije kilijentata su pozitivne, kako na prethodnu benzinsku stanicu, tako i na ovu. Drago nam je što su klijenti zadovoljni i što od njih možemo da čujemo da im se dopada što se trudimo i stalno nešto menjamo. To je potvrda da dobro radimo i da tako treba i da nastavimo.