Kvalitet goriva čuva mehanizaciju - Snaga je u kvalitetu!

Saradnja poljoprivrednika i kompanije Euro Petrol iz godine u godinu sve bolja

Kompanija Euro Petrol daje sve od sebe kako bi olakšala svakodnevno poslovanje poljoprivrednika. Besplatna isporuka goriva na kućnu adresu predstavlja pogodnost koju već dugi niz godina Euro Petrol pruža svojim vernim potrošačima. Po rečima mnogih poljoprivrednika, upravo ova pogodnost i odsustvo brige u jeku sezone, predstavljaju okosnicu partnerskog  odnosa.

Dugogodišnja saradnja i poslovno iskustvo Euro Petrola pokazali su da sve više poljoprivrednika prati svetske trendove i poseduje i koristi savremenu poljoprivrednu mehanizaciju koja zahteva gorivo vrhunskog kvaliteta.

Prema rečima Vladimira Kovačića, direktora prodaje kompanije Euro Petrol, broj kupaca medju poljoprivrednicima povećava se iz godine u godinu. Ove sezone udeo poljoprivrednika je dostigao 30%. Bitan aspekt povećanja broja kupaca medju poljoprivrednicima je upravo mogućnost uštede od 7 dinara/litru, što značajno utiče na uspešnost i isplativost poljoprivrednih radova. Većim gazdinstvima se po sezoni isporuči i do 100.000 litara! U panelu kupaca poljoprivrednika najviše su zastupljeni kupci sa teritorije Vojvodine (Subotica, Bačka Topola, Senta, Kanjiža, Vrbas...), ali kako se dobar glas daleko čuje - sve su češći i zahtevi kupaca sa drugih teritorija širom Srbije!

Kompanija Euro Petrol je samo u ovoj godini, veoma uspešno, proširila mrežu svojih benzinskih i auto gas stanica sa 20 na 31 stanicu širom Srbije.

Nike sneakers | NIKE