Lion grupa medju 50 najboljih kompanija u Srbiji!

Svečana godišnja proslava kompanije je održana 3.decembra 2014.g. u Rajhlovoj palate u Subotici. Tomislav Vojnić Purčar, predsednik kompanije Lion Group je naglasio da je Lion Grupa, prema ostvarenim ukupnim prihodima, među prvih 50 najvećih kompaniji u Srbiji.

Lion grupa je u godini na izmaku, zauzela 46.mesto na listi najuspešnijih kompanija u Srbiji,, sa povećanjem prihoda u odnosu na prethodnu godinu za 25 posto. Najstarija kompanija u okviru Lion Grupe je Euro Petrol, osnovana 1996. godine, a tokom 18 godina rada broj zaposlenih je porastao sa pet radnika na prvoj benzinskoj pumpi, u ulici Otmara Majera u Subotici, na 235 zaposlenih i 20 benzinskih stanica u Subotici, Bačkoj Topoli, Novom Sadu, Beogradu i čitavoj Srbiji. Količine prodatog goriva su višestruko povećane, što pokazuje da su se ambiciozni planovi s početka poslovanja realizovali zahvaljujući timu izuzetno posvećenih ljudi, naglasio je na godišnjoj konferenciji predsednik kompanije Tomislav Vojnić Purčar.

Govoreći o standardima kvaliteta u Kompaniji, Purčar je pomenuo i da je kvalitet goriva u skladu sa najsavremenijim evropskim standardima, te da ga po kvalitetu I prepoznaju brojni potrošači.

Danas preko 23.000 potrošača koristi Euro Petrol kartice, koje uz značajne popuste na cenu goriva, ubrzavaju i olakšavaju plaćanje na pumpama. Euro gas kompanija je osnovana pre 14 godina i ima 113 zaposlenih.Svoje poslovanje je proširila sa domaćeg tržišta u Mađarsku, Crnu Goru, Hrvatsku a uskoro širi poslovanje i u Poljskoj. Potvrda kvaliteta su prevashodno u tome što kompanija svoje poslovanje rukovodi najvažnijim međunarodnim standardima ISO 9001, ISO 14001 i ISO 18001.

Sneakers Store | Air Jordan