Novo! Euro Petrol AGRO kartica!

Kad domaćin bira!

Pravi domaćin vodi računa o svakom dinaru, ali pre svega o kvalitetu goriva za svoj traktor. Jedan od osnovnih preduslova brige o AGRO mehanizaciji upravo je kvalitetno gorivo. Poslovni partneri su kompaniju EURO PETROL prepoznali kao POUZDANOG PARTNERA, koji ih već 2 decenije snabdeva naftnim derivatima vrhunskog kvaliteta.

Vodeći računa o interesima svojih poslovnih partnera iz oblasti agro biznisa, Euro Petrol je početkom maja lansirao EPK AGRO karticu, koja obezbeđuje popuste na sve vrste goriva.

Uz EPK agro karticu poljoprivrednici mogu uštedeti i do 9 dinara po litri dizel goriva, u zavisnosti od količine. Popust se zato i naziva pravi DOMAĆINSKI POPUST! EPK AGRO KARTICA omogućava isporuku na kućnu adresu za količinu preko 1.000 litara.

Svakodnevno više stotina građana postaje član EURO PETROL KLUBA koji korisnicima obezbedjuje značajne pogodnosti pri kupovini – niže cene goriva, popuste za kompletan Lion asortiman (auto kozmetiku, ulja i maziva...), uštede prilikom pranja i usisavanja automobila itd. 

Želeći da nagradi lojalnost članova EPK, kompanija Euro Petrol je znatno proširila asortiman sa popustima - detaljnije informacije o popustima na linku www.euro-petrol.com/sites/default/files/popusti-agro.pdf

Veoma jednostavnom procedurom, do EPK AGRO kartice se može doći u svega 4 koraka, a zaposleni na Euro Petrol benzinskim stanicama će rado pomoći oko svih informacija - potrebne dokumentacije, načina popunjavanja pristupnice, popustima itd. Za učlanjenje u EPK AGRO klikni ovde.

Nike Zoom Live 2017