Otvorena NOVA Euro Petrol benzinska stanica

Savremena pumpa na vitalnoj saobraćajnici grada u Subotici

U jednoj od najfrekventnijih ulica u Subotici, na Beogradskom putu, juče, 27. aprila 2015. je puštena u rad nova Euro Petrol benzinska stanica.

Benzinska stanica je u potpunosti automatizovana, što podrazumeva praćenje svih procesa rada elektronskim putem. Na novoj lokaciji su instalirani interaktivni multimedijalni točioni aparati, koji se u Srbiji koriste samo još na jednoj lokaciji. Benzinska stanica poseduje sve vrste naftnih derivata: Evro Premijum BMB 95, Evro BMB 98, Evro Diesel i Auto Gas TNG. U skladu sa međunarodnim standardima poslovanja prema kojima kompanija Euro Petrol (ISO 9001:2008, ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2008 ) posluje, ispoštovani su najsavremeniji standardi u distribuciji i maloprodaji naftnih derivata, bezbednosti, te ekološke zaštite.

Da bi obradovao potrošače koji dolaze na novu lokaciju, Euro Petrol je pripremio niz iznenađenja i poklona - svi sugrađani koji od 28. do 30. aprila natoče na novoj BS, biće u prilici da osvoje nagrade – besplatno gorivo, uslugu pranja i usisavanja automobila, auto kozmetiku itd. Uz korišćenje EPK kartice, potrošači će uštedeti i do 5 dinara po kupljenoj litri goriva, a očekuje ih i niz popusta za pranje automobila, auto kozmetiku itd.

Nova moderna pumpa pruža kompletnu uslugu za automobil - od goriva vrhunskog kvaliteta, usluge pranja i usisavanja automobila, visokokvalitetne auto kozmetike… Potrošače će obradovati bogata ponuda od preko 1.000  domaćih i inostanih artikala u shopu, besplatan wi fi, te naravno, odličan ukus kafe. Takođe, na novoj BS se mogu kupiti nove, lake TNG boce. Radno vreme nove pumpe je od 0 do 24 h.

U 2015. godine, kompanija Euro Petrol, članica Lion Group, je značajno proširila svoju prodajnu mrežu, te povećala broj benzinskih stanica sa 20 na 30, na preko 20 lokacija širom Srbije.

Best Authentic Sneakers | adidas