Sagmajster je stigao!

Gabora na aerodromu dočekali novinari, fanovi i prijatelji

I pored činjenice da su pola sata pre ponoći sleteli na beogradski aerodrom na dan Svetog Jovana kada pola Srbije slavi, a druga polovina ide u goste, veliki broj novinarskih ekipa, navijača i prijatelja sačekali su Gabora Sagmajstera i njegovu ekipu, sa još jednog uspešnog pohoda u Južnoj Americi.

Dakar je i ovaj put „osvojen“ i to vrlo uspešno. Sa starta u Argentini je krenulo blizu 200 vozača u konkurenciji motociklista na cilj u Čileu, stiglo ih je nešto više od 70, a Sagmajster je zauzeo 53. mesto.

- Nisam ni sumnjao da ćete doći u ovolikom broju da nas sačekate sa još jedne Dakar avanture. Zadovoljan sam rezultatom u potpunosti, ali mi je još draže što sam svestan činjenice da mogu još bolje da budem plasiran. Kupite mi novi motor i rezultat će doći. Motor sa kojim sam vozio star je tri godine i jednostavno ovo je njegov maksimum – jasan je bio Sagmajster u prvom obraćanju.

Srdačni zagrljaji prijatelja, kolega i dvojice sinova Sabolča i Ričarda, plus šampanjac koji je dobio iz ruku predstavnika Euro Petrola generalnog sponzora, obeležili su trenutak u aerodromskoj zgradi.

- Da li ću i naredne godine učestvovati na Dakaru nije više pitanje samo za mene. Ovo je sada državna priča i očekujem da će još ozbiljnije stati iza mene. Koristim priliku da se zahvalim Ministartsvu sporta i omladine, Gradu Subotici, Euro Petrolu i svima onima koji su i ovoga puta pomogli i omugućili mi da reprezentujem Srbiju na najzahtevnijem maratonskom reliju na svetu, na najbolji mogući način – poručio je Sagmajster i krenuo put Subotice da proslavi još jedan završeni Dakar reli.

Nike Sneakers | nike shoes,cheap jordan,cheap nike,air jordan shoes,shoes made in China,a-ok-nike.com