Savremena benzinska stanica za vrhunsku uslugu klijenata

Savremena benzinska stanica za vrhunsku uslugu klijenata

Prateći vodeće trendove u ugostiteljstvu, gde je zadovoljstvo i komfor klijenata na prvom mestu, odlučili smo da osavremenimo šop i kafe na benzinskoj stanici na Segedinskom putu u Subotici.

Šop smo reorganizovali tako da roba bude pristupačnija kupcima, postavili smo novi pult i nameštaj, a sve u cilju da našim klijentima pružimo najbolju moguću uslugu kako bi se na svojoj pauzi za kafu osećali prijatno i da nam se ponovo vrate.

Uz novi, atraktivan izgled kafea i renoviran šop, benzinska stanica na Segedinskom putu uvela je još jednu novinu, a to je moderna praonica sa kombinovanim pranjem i penom u boji, koja će temeljno očistiti vaše vozilo od prašine, masnoća i insekata.

Praonice koje smo instalirali su potpuno novi brend na tržištu Srbije, a raspolažu sistemom sa dve vrste pranja, kao su pranje pod pritiskom i pranje pomoću četki sa penom u boji, koja je posebno atraktivna za klijente. Takođe, praonice imaju i dodatne programe za felne i čišćenje vozila od insekata, i to na bazi hemikalija koje razgrađuju sve nečistoće i masnoće, ali su apsolutno neškodljive za vozilo. Ovim povodom do kraja meseca će trajati akcija u kojoj za svako pranje  klijenti dobijaju i jedan žeton gratis.

bridge media | balerínky