Završene trke Formule Predator

Juče je na NAVAK akademiji u Subotištu završena finalna trka formula Predator. U sportskoj atmosferi pred oko 1000 gledalaca za pehar se takmičilo 11 vozača.


Da bi se pobedilo na trci, neophodna je ogromna koncentracija tokom svih 18 krugova. Juče je najbolji bio Italijan Liotti Salvatore, a sa njime su se na pobedničkom postolju našli i Machado Perez Ivan i Cusi Corrado koji zauzeli drugo i treće mesto. Od srpskih vozača na trci su učestovali Slavković Vladan, Alvirović Mladen i Đurić Milan. 

Želeći da pomogne i populariše  razvoj  auto-moto sporta u Srbiji, kompanija Euro Petrol je obezbedila besplatne ulaznice svima koji su bili zainteresovani za ovaj nesvakidašnji dogadjaj. Takođe, vodeći računa o svojim vernim potrošačima, organizovan je i besplatan prevoz iz Subotice za 50-tak članova Euro Petrol kluba i Facebook fanova.

Nakon završetka trke, publika nije krila oduševljenje... Bučan start, velika brzina kretanja ovih formula, uletanje u krivine i driftovanje ostaće publici dosta dugo u sećanju. Ukoliko niste prisustvovali trkama, prenosimo vam deo atmosfere pomoću video snimka i foto albuma.

 

Adidas x Alexander Wang